Bloemen bestellen

  • Online bloemen bestellen
  • 7 dagen vaas garantie
  • Verse producten
  • Vandaag geleverd
  • Veilig betalen

Online bloemen bestellen

U kunt online bloemen bestellen in onze webshop. In onze webshop vindt u een groot assortiment boeketten, arrangementen, planten en rouwwerk. Continue wordt onze webshop geupdatet met bloemen uit het seizoen.

Bezorging over bijna de hele wereld

Als u online bloemen besteld kunnen deze over bijna de hele wereld worden afgeleverd via het vertrouwde Fleurop netwerk. Wij bezorgen bloemen in Doetinchem en een groot gedeelte van de Achterhoek zelf. Daarbuiten maken wij gebruik van het vertrouwde Fleurop netwerk.

Fleurop-logo

Over Olthuis Takken

“Olthuis-Takken” is al meer dan 100 jaar een begrip in regio Doetinchem. Onze passie is het leveren van maatwerk en service op het gebied van ambachtelijke bloemsierkunst en exclusieve woondecoratie.

Houdt u van klassiek, of juist van modern? Ons team van enthousiaste medewerkers adviseert u graag op het gebied van passende interieurdecoraties met veel gevoel voor kleur en het product.

Exclusiviteit vindt u bij ons ook terug in ons zeer zorgvuldig samengesteld aanbod van ornamenten, zuilen en bijpassende woonaccessoires. Overtuig uzelf en laat u inspireren door onze creaties in onze volledig vernieuwde bloemen- en woondecoratie winkel aan de Dr. Hubernoodtstraat.

Voor bedrijven en instellingen verzorgen wij de aankleding van entree tot vergaderzalen en zelfs complete beurzen. Olthuis-Takken staat ook goed bekend om haar demonstraties en cursussen waarbij wordt ingespeeld op de laatste trends en de nieuwste creaties.

 

Popup

Verschijnt deze niet na 3 seconden? Klik dan hier om onze webshop te openen.